Vi behöver renfällar!

Download PDF

Det har blivit kallt! Visserligen har vi 12 grader varmt och inte 12 grader kallt. Men inomhus! 12 grader! Fy fabian. Det är 7 grader varmare än på ishotellet i Jukkasjärvi. Men nu är vi inte på ishotellet utan på Bahamas. Och vi har inga renfällar. Jag vaknade i natt av att tre filtar inte var nog för att hålla värmen. Vi skulle verkligen behöva “lägga ut” (mattor), som Eva i Athen beskriver.

Jag antar och hoppas att det kommer att bli varmare nu på dagen, frågan är vad vi ska ta på oss. Jag måste se om det finns strumpor som barnen kan ha. Synd att det inte finns något ull-garn att köpa så att jag kunde sticka lite.

This entry was posted in Familjeliv och vardag. Bookmark the permalink.

4 Responses to Vi behöver renfällar!

 1. eva says:

  Ja kära nån va’ kallt för att vara Bahamas! Är det något extra ovanligt då alltså? Vad är normal medeltemperatur för den här årstiden?

  Va’ gulligt att du länkade till min blogg! Tack så jättemycket! Hur gör man sådana där länkar egentligen? Ibland skriver du t.ex “här” och så är det en länk.
  Kram,
  eva

 2. eva says:

  De har en blogg där de beskriver hur årets ishotell i Jukkasjärvi byggs. Det kan ju vara bra att veta hur det går till ifall det blir kallare… http://icehotelsuite.blogspot.com

  • Carola says:

   Ha ha, tack för den informationen. Jag är ett stort fan av ishotellet och jag var där vintern 2000. Så vackert!
   Det är inte så vanligt att det blir så här kallt här. I Florida så är odlarna oroliga för skördarna. Det kommer vara så här kallt i några dagar till. Det kallaste jag har varit med om här var för två år sedan då hade vi 5 grader varmt. Men mitt på dagen har vi väldigt fint och soligt och ca 20 grader. Jag tror att medeltemperatuen ligger runt 16 -17 grader så här års.

   De där länkarna är inte så svåra att göra. Jag skickade ett mail till dig eftersom det blev lite krångligt att skriva hur man gör här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*