Var är klubbhuset?

Download PDF

Idag sa sonen:
-Vänta lite nu, varför har vi inte varit till klubbhuset på länge?

För er som inte vet, så är “klubbhuset” en slags koja som vi har byggt på stranden av drivved och där brukade barnen leka. Varje vecka hittade vi ny drivved som byggdes på i klubbhuset. Men sedan kom orkanen i november, och klubbhuset var ett minne blott. Havet svalde vår koja trots att vi hade byggt den så långt ifrån vattenbrynet som vi bara kunde. Det finns idag inte ett spår av något som vi hade byggt. Jag var ju tvungen att leverera sanningen om att klubbhuset inte finns kvar och att vi får bygga upp ett nytt. Det tyckte sonen inte var något bra svar utan vill gärna ha tillbaka sitt klubbhus precis som det var. Jag håller med om att det är lite motigt att börja om från början men vi har inte så mycket att välja på.

Havet ger och havet tar…

Vila i frid kära klubbhus!

MinePick Servers är en webbplats som är användbar för den som vill testa på spelet Minecraft.

This entry was posted in Familjeliv och vardag, Ö-liv, Strandliv. Bookmark the permalink.

2 Responses to Var är klubbhuset?

 1. Eva i Aten says:

  Long time, no see…
  Va’ trist med klubbhuset, det var säkert jättefint! Verkligen fin skylt du gjort! Nåväl, nästa klubbhus blir säkert ännu finare och vilken tur att den skylten finns kvar.
  Hoppas allt är bra med dig, Carola, och så vill jag önska dig och de dina ett jättebra år, 2013, utan orkaner!
  Kram

 2. Carola says:

  Hej Eva, Gott Nytt år på dig också. 🙂 Dessa bilder är gamla och tagna när vi höll på att bygga. Vågorna slog upp ca 200 meter förbi denna plats så det finns inte en endaste grej kvar av klubbhuset. Helt renspolat. Skylten guppar säkert ute på havet någonstans. Men det gör inget, stranden finns kvar och vi kan lätt göra ny skylt och nytt klubbhus 🙂

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*