One of those days

Download PDF

Idag har vi en sådan dag där himlen är blå och havet är lika blått och stranden bjuder på underbara vyer. Barnen hoppar i vågorna och jag funderar på att ge mig ut på boogie-boarden lite senare.

Hela dagen känns som ett “Kodak moment”. Definitivt.

För er som har frågat om jag säljer smycken så är svaret ja, det gör jag men jag har just fått reda på vad det kostar att skicka brev med Fex Ex till Sverige. Det kostar 70 dollar och 69 cent. Alltså cirka 480 kronor bara för frakten. Välkommen till Bahamas. Hmmmm… Det är inte smidigt att bo i världens ände.

This entry was posted in Ö-liv, Strandliv. Bookmark the permalink.

4 Responses to One of those days

  1. Fourmum says:

    Finns det inget annat alternativ? Kan ni inte utnyttja internposten på jobbet? Dvs skicka ett paket med de andra inuti och sedan skickar de vidare de andra paketen? Kram

  2. Carola says:

    Ja, det är en bra tanke men internposten skickas till kontor på huvudön Abaco, och det är därifrån det kostar skjortan att skicka med Fed Ex. Alternativet är att jag skickar det med någon som åker till USA för att de sedan ska skicka med Fed Ex ifrån USA, vilket blir mycket billigare.

    Om du är intresserad av något av halsbanden och tyckte priserna på var ok så kan jag nog hitta på någon annan lösning. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*