I väntan på Isaac

Download PDF

Vi har en tropisk storm runt hörnet och just nu härjar den över Cuba och har lämnat ett mycket blött Haiti efter sig. Det verkar som om vi bara kommer att få ta del av utkanterna av stormen och förhoppningsvis så kommer den inte att växa sig till en orkan.

Vi har idag sysselsatt oss med att säkra trädgården och allt runt huset så gott det går. Inga lösa prylar får ligga som kan blåsa iväg. Jag har tagit in en del växter och vi har satt upp plast så att det inte ska regna in i uterummet och svämma över. Det blir som sagt bara utkanten av stormen men minnet är färskt ifrån förra årets orkan och hur trädgården såg ut efter den.

This entry was posted in Stormar och oväder. Bookmark the permalink.

4 Responses to I väntan på Isaac

 1. Ulrika says:

  Ja hoppas ni inte ser mycket av den. Jag vill inte ha den åt Louisiana heller men tja… vi får väl sen när den kommit förbi öarna varåt det bär… Håll i hatten!

 2. Anna says:

  Jag såg på nyheterna att den gjorde skada på Haiti, hoppas ni bara får lite av ett “vanligt” oväder..

 3. Ulrika says:

  Nu blir det nog jag som får hålla i hatten i New Orleans… ser inte bra ut… 🙁 Hoppas det går bra för er!

 4. Carola says:

  Ja, jag såg det, hoppas att det inte blir allt för blött och blåsigt hos er. Här är stormen borta nu, jag skulle inte ens vilja kalla det storm, ett vanligt regnoväder är oftast värre än vad vi fick idag. Tur för oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*