Vad är svårast?

Download PDF

Jobb, träning och fritid har flutit samman ganska mycket på senaste tiden. Jag vet knappt vad som är vad längre. Jag gillar att göra svåra saker. Därför delar jag idag med mig av ett litet svårt galleri. Och den som vill får gärna gissa vad som är svårast. Det som ser lätt ut är ibland svårt och det som ser svårt ut är ibland lätt. Jag har själv suttit där och sett någon göra något och så har jag sagt “det där är väl hur lätt som helst” Nja, och så blir det pannkaka när man ska försöka. Senast igår blev det pladask på golvet i gymmet när jag skulle göra något som jag trodde att jag kunde. Roligt för den som såg.

Träningen i att kunna stå på händer med full kontroll ger sig till känna i att jag gör det överallt. Jag diskar och så tänker jag att “det här var ju tråkigt”. Och så står jag på händer i köket i en minut och då känns disken inte så tråkig efterråt. Det blir liksom mini-tränings pass under hela dagen. Jag ska bemästra det… Barnen kan väl snart också stå på händer för de härmar allt man gör.

Jag trodde också att det skulle vara ganska lätt att stå på händer på stranden medan barnen byggde slott. Nåja, den fysiska prestationen var det inget fel på den dagen, men bikinin tyckte att det var skit-svårt och bikiniunderdelen sa bara plopp och goodbye, och så blev det en ofrivillig nudist-mamma som stod på händer! Skaplig tur att våra ö-stränder är öde så att man kan samla ihop diverse snören innan någon ser.

I nästa inlägg ska jag berätta vad som var svårast och varför, av ovanstående konster och konstigheter. Svårast för mig, ska jag tillägga. Det kan ju vara peanuts för någon annan!

This entry was posted in Träning. Bookmark the permalink.

7 Responses to Vad är svårast?

 1. Karro says:

  Jag tycker allt ser svart ut och tanker inte ens prova. Maste ju bara saga “wow vilken kropp du har”. Den kan du vara stolt over!!! Trevlig helg pa er!!

 2. Carola says:

  Hej Karro, visst är det svårt när det är nytt. Sedan blir allt lättare och lättare 🙂 Tack för komplimangen, det var snällt! Trevlig helg till dig också!

 3. Bella says:

  Jag måste också säga, wow, vilken kropp du har, jag är avundsjuk. Skulle gärna göra yoga ofta, varför ligger Bahamas sååå långt bort! Saknar dig systeryster.

 4. Bella says:

  Glömde gissa vad som var svårast. Jag tror bilden på översta raden i mitten på surfbrädan.

 5. Mormor says:

  Tror nr 6 är svårast- För mej verkar alla rörelser svåra-

 6. Åse says:

  Jag tror bilden svårast7 är svårast
  och Svårast4 “enklast”.

  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*