Handstående med balansboll

Download PDF

Efter ca 6 månader av intensiv träning i handstående har jag kommit så här långt. Morgonträningen bjöd på en blå himmel och ett fantastiskt söndags-lugn som bara infinner sig när alla andra ligger och sover.

Allt ser ju så mycket snyggare ut på film, men jag kan berätta att bollen åkte i vattnet och blåste iväg i poolen. ha ha ha… Tur att man kan redigera både bild och ljud!

This entry was posted in Träning, Yoga. Bookmark the permalink.

11 Responses to Handstående med balansboll

 1. Åse says:

  Wow, du är stark du!

 2. Eva Henriksson says:

  Vilken fantastisk balans!
  Tog maken filmen?

 3. Carola says:

  Tack snälla ni, Eva det var min iphone som filmade utan makens hjälp. Hade han varit där så hade nog han fått hämta bollen i poolen. 🙂

 4. Inger says:

  Duktig du……….

 5. hjarnfrys says:

  Imponerande!

 6. Hallå,

  snyggt jobbat! Imponerad!

  Var i Bahamas befinner du dig? Jag är halv Baham, min pappa är från Inagua. Jag är i Bahamas 4v varje år, försöker besöka så många olika öar som möjligt. Har ju “kusiner” på nästan alla=)! Ska snart dit, 24 februari.

  Ha en underbar dag!

  Keep smiling!

  • Carola says:

   Tack alla! 🙂 Någon sa till mig på träningen en dag, det där kan jag aldrig göra. Men faktum är att det trodde väl aldrig jag heller. Svaret till hur man gör är helt enkelt en väldans massa envishet för jag lovar att det har verkligen inte sett ut så här när jag började. Såg mer ut som en sprattelgubbe som var ute och flög.

   Till Amo: Vi befinner oss på Guana Cay utanför Abaco, (Marsh Harbor) Härligt att du ska till Bahamas, vart ska du? Du har verkligen ett typiskt Bahamanskt efternamn 🙂 Jag har träffat många Cartwright här. Vi bodde också på Long Island ett tag och efternamnet är ju vanligt där också. Häftigt att ha två kulturer i bagaget så som du. Jag önskar dig en trevlig resa!

   • Hej Carola,

    Vad kul att du hörde av dig! Var på Long Island bodde ni? Människorna är underbara, jag älskade det.. Och jag var med om nästan samma sak som din arbetsgivare.. Hade lånat en jeep som helt plötsligt slutade fungera nere vid “salt ponds” och där finns ju inte en själ=)!Fick putta bilen i timmar innan vi fick igång den tillfälligt! Till slut gick den igång så vi kunde köra upp till Clarence Town och få hjälp. Alla ville hjälpa oss och de tog inte en krona betalt, skjutsade hem oss oxå=)! Härliga underbara människor.. Men jag har alltid haft den uppfattningen av Bahamians sen jag var liten! Hjälpsamma!

    Har massa kusiner i Marsh Harbour, inte långt från er! Kanske ska dit denna gången och hälsa på, jag har som mål att besöka de flesta öar i Bahamas. Har 2 tomter på Inagua som det är tänkt att jag ska bygga på.

    Vi kanske ses i feb-mars=)!

    Ha en underbar dag i Paradiset;)!

    • Carola says:

     Vi bodde i Stella Maris men spenderade mycket tid vid Deans Blue Hole och i Cape Santa Maria. Mycket trevligt. Tyvärr så är inte den gästvänligheten lika utbredd i Marsh Harbor. Där kan man väl stöta på lite mer attityd eftersom det är större. Om du beger dig till Marsh Harbor så måste du helt klart besöka antingen HopeTown (Elbow Cay) eller Guana Cay eller båda 🙂 , det är mer Bahamas-känsla än i Marsh Harbor.

     Ha det gott och hör av dig om du styr kosan mot Guana Cay.

 7. Victoria says:

  Jag hade mer än gärna filmat dig, vännen, vad duktig du är. Isabelle här hemma står på händerna nästan som du, inte lika länge dock. Saknar dig galet!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*