Gott Nytt År

Download PDF

Har ni några nyårslöften?

Jag har två:

1) Jag ska gå och lägga mig innan 24 varje normal kväll. Jag är en riktig nattuggla och kan pyssla i all oändlighet med allt möjligt långt in på nätterna, men tyvärr så är inte barnen några sju-sovare direkt.

2) Jag ska alltid plocka upp något skräp när jag går ifrån stranden, även om det någon dag bara blir en plastkork så ska jag ta något ifrån stranden som inte ska vara där. Jag brukar ändå vara bra på att plocka upp skräp och det blir ibland flera kassar, men jag vill göra mer. Jag har fått sopkillarna att stanna till vid strandstigen lite då och då och ta med skräpet.

Vi kommer att fira nyårsafton hemma. Barnen var trötta och vi avböjde en nyårsfest utomhus som vi hade tänkt att gå på. Ibland är det bara trevligt att vara med familjen.

Vi har haft en trevlig dag med fantastiskt väder och jag har också träffat ett svenskt par som bestämde sig att åka hit efter att de hittade min blogg. Det är fantastiskt roligt tycker jag och jag önskar dem världens bästa semester i vårt lilla paradis.

Gott Nytt År önskar jag er ifrån Bahamas.

This entry was posted in Familjeliv och vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Gott Nytt År

  1. Tack detsamma! Önskar ett riktigt bra 2012!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*