En vanlig, lite svettig dag på jobbet

Download PDF

Ibland har medlemmarna på klubben annat för sig än träning. De kanske är ute och spelar golf eller ligger på stranden och latar sig, och då står vi där maken och jag och hittar på något kul.

Maken gör en “Turkish Get Up” med mig som vikt. OBS… don’t try this at home, kids… Detta kan vara lite halv-farligt!

Man ligger ner med vikten i ena handen (vanliga vikter går förstås lite lättare att lyfta än människor) och sedan reser man sig upp på bästa sätt. Alla sätt är bra, utom de dåliga!

Maken gillar också att hoppa upp på lådor. “Box-jumps” kallas de här hoppen.

Jag gillar balans-bollar bättre än lådor.

Så kan vi ha det, en lugn och lite svettig dag på jobbet!

This entry was posted in Familjeliv och vardag, Yoga. Bookmark the permalink.

8 Responses to En vanlig, lite svettig dag på jobbet

 1. Fia says:

  Ni är ju galna och underbara! Kul att se att ni trivs så bra på ert jobb 🙂 Kramar från mig.

 2. Carola says:

  Stor kram till dig också Fia!!! Gott Nytt År!

 3. Jen says:

  Åh wow, inte dåligt! Snyggt par också!

  Är det Lululemon Grove crops som du har? Gillar verkligen också deras kläder. Vad är dina Lululemon favoriter?

 4. Carola says:

  Hej Jen, Tack! 🙂 Visst är det Lululemon Groove Crops. Gillar du dem så passa på och köp om du hittar några för de har nämligen slutat att göra dem. Jag gillar dem för att de inte sitter tight runt knäna och man rör sig mycket bättre då anser jag.

  Mina favoriter är just Groove Crops och när det gäller toppar så gillar jag Power Y och No Limits tank. Min favorit jacka är Uba Hoodie, jag har den i svart och den är verkligen super snygg och skön. Finns det förresten någon i Sverige som säljer Lululemon?

 5. Jen says:

  Åh toppen! Jag beställde dem för någon vecka sen på mellandagsrean från den NZ/Australienska sidan så hoppas att få hem dem snart!

  Tror inte att de säljs i Sverige ännu annat än postorder via den amerikanska hemsidan med dyr frakt. Bor delvis i NZ med min kiwi (här har vi Lululemon butiker) men vi reser och jobbar på distans stora delar av året. Bland annat till USA och Canada så har blivit väl inskolad till Lulululemon. 🙂

  • Carola says:

   Kanon! Hoppas du får dem snart! Hoppas du fick något bra pris på dem på rean. Jag besökte ju en affär när jag var i USA nyligen och då hade de utförsäljning av lite kläder och jag stod där och småskrattade för mig själv för ordinarie pris på ett par Cropped Groove Pants var 89 dollar och “final sale” pris var 79 dollar. Ha ha… Vilket kap, då tar jag väl två då!!! 😉

   Men å andra sidan är det ju bra kvalitet och håller både färg och form, så nu tror jag att det blir svårt att börja använda något annat.

 6. Jen says:

  Har äntligen fått testa dem och jag är riktigt nöjd! Köpte dem för 49AUD vilket är lite dryga 50USD, var in till butiken här i stan igår och samma byxor var dryga 40 USD. Lite typiskt att jag inte köpte dem där i stället. Lite osäker på hur det var i olika storlekar men hojta till om du vill att ska ska titta om de finns kvar och då skicka till dig!

 7. Carola says:

  Vilket kap! Härligt att de passar! Gulligt av dig att erbjuda men nu har jobbet fått tag på ett par till åt mig så jag klarar mig ett tag. Tack ändå snälla du 🙂

  Hoppas att det blir mycket bra träning i dina nya Lulu crops!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*