Blogg-award

Download PDF

Jag har tilldelats trevliga blogg-utmärkelser ifrån Katariina och Gabriella och det var snällt och smickrande 🙂

I utmärkelsen ingår att man ska skicka awarden vidare till fem bloggar som har mindre än 200 följare.  Jag ska erkänna att jag inte följer så många bloggar även om jag gärna skulle vilja ha mer tid till detta. Dessutom tycker jag att det är lite svårt att hitta bra bloggar som inte ligger på topplistorna framförallt när småbarnslivet inte låter en sitta framför datorn i längre stunder. Den enda bloggen som jag i stort sett läste varje dag har nu lagt ner. Det var en tjej som heter Carina som berättade om livet i Dominikanska Republiken på ett hjärt-skärande men samtidigt strålande, vackert sätt.

Jag tänkte iallafall skicka awarden vidare till dessa bloggar där jag tittar in ibland:

http://colombialiv.blogspot.com/ är en blogg som jag nyligen har upptäckt och den kommer jag att fortsätta läsa för att jag tycker att det är intressant att läsa om andra utlandssvenskar i andra hörn av världen.

http://gelashemochtradgard.blogspot.com/ En härlig blogg om trädgård och här hittar jag inspiration till min egen trädgård och odlande.

http://ikasfotoblogg.blogspot.com/ Ika är jätteduktig på att fotografera och det här är hennes trevliga blogg med massor av fantastiska bilder.

http://livetslust.blogspot.com/ Här får man bland annat ta del av härliga bilder tagna av Rantis som är mycket duktig på att fotografera.

I övrigt kollar jag gärna in fotobloggar och trädgårdsbloggar för att jag får så mycket inspiration därifrån. Men dessa bloggar har mer än 200 följare men jag vill ändå tipsa om Cesars trädgård som är en fantastisk fin trädgårdsblogg.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*