Yoga-träning och mitt specifika mål

Download PDF

Imorgon blir det Yoga pass igen. Jag ska leda ett privat pass i någons villa. Det är förresten villan med den fantastiska mattan som jag tidigare har skrivit om.

Jag kommer att cykla hemifrån kl 9. Det tar 40 minuter att ta sig dit och jag cyklar på en ganska ny men väldigt rostig cykel. Vägen är skaplig ibland och dammig ibland, det är uppför och nedför och jag möter i snitt 4-6 golfbilar eller bilar på vägen dit. Jag passerar två bommar som bevakas 24 timmar om dygnet.

Det är en man och en kvinna som ska yoga och jag skulle vilja beskriva mitt pass som en blandning mellan Power-yoga och någon slags Vinyasa-flow. Jag är väldigt inspirerad av Ashtanga Yoga vilken är en mycket fysiskt krävande form av yoga, och jag försöker att få ett flyt i alla övningar så att en pose övergår i en annan.

När jag själv tränar Yoga så tränar jag mycket på specifika sekvenser just nu. Jag har gett mig sjutton på att klara det som är svårt. Och sanna mina ord det är svårt! Jag har satt mål, som man ju bör med sin träning, och mitt mål är att klara sekvensen här nedan. Helt underbart, tycker jag.

Förresten… det är inte svårt, det är svin-svårt! Jag har övat på det där hand-ståendet nu i ett par månader och det är balansen i hand-stående som jag inte får till. Ja, och så ser jag inte så där graciös ut heller.

Men jag tippar på att trägen vinner så jag borde nå målet innan årsskiftet.

Årsskiftet 2015.

This entry was posted in Yoga. Bookmark the permalink.

4 Responses to Yoga-träning och mitt specifika mål

 1. Aleka says:

  ooh gud vad jag skulle vilja yoga! De är inte de lättaste när man inte har tillgång till någon instruktör. Men gud vad de ser härligt ut

 2. Coconutwoman says:

  Det ser svin-svårt ut! Men vackert och graciöst. Lycka till med träningen 🙂

 3. Victoria says:

  Vet att du fixar det. Det är skithäftigt. Jag är glad om jag lyckas göra en solhälsning någon dag :o)))

  • Carola says:

   Tack, för era kommentarer 🙂

   Victoria, jag väntar och hoppas att ni kan komma hit en vacker dag 🙂 Då ska det bli graciösa solhälningar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*