Vad finns att göra här?

Jag jobbar på sidan…. håll i er tills dess 🙂

Sol och bad
Vi har en fantastisk härlig Atlant-strand och det är bara att bege sig ut och suga åt sig så mycket sol och värme som det bara går! Stranden är oftast ganska öde, även om vi har högsäsong så det är inga slagsmål om liggplatser här inte. Garanterat!

Snorkling
Utmed Atlant-stranden finns ett litet rev som går att simma till ifrån stranden. Man beger sig till Nippers Strand (stranden nedanför restaurangen Nippers) och där utanför finner man endel intressanta snorklingsställen. Man bör förstås vara lite van med att snorkla för att simma ut till revet. Simturen tar 5-10 minuter och man ska inte ge sig ut då det är höga vågor.

Utflykter till havs, islandhopping eller fiske
Den absolut bästa upplevelsen till havs får ni om ni åker ut med en kille som heter Ricky Sands. Han är en super-trevlig lokal kille som tar dig ut med båt till de bästa ställena runt omkring Guana Cay. Man kan åka till andra små öar på utflykt, man kan utforska små badvikar, stanna vid rev eller ägna sig åt fiske eller bara lapa sol på båten. Ricky kan garanterat hitta de bästa vattnen eftersom han är uppvuxen på denna ö. Besök Rickys hemsida på www.rickysandscharters.com.

Att bada ifrån båt är ibland det bästa som finns! I alla fall när man är på Bahamas!

Upplev solnedgången på Sunset Beach – småbarnsvänligt!
Restaurangen Grabbers ligger i perfekt läge för att beskåda kvällens sista sol. Här kan man äta middag och ta sig en drink i baren. Restaurangen serverar också lunch och omgivningarna här är perfekt för småbarnsfamiljer. Stranden är långgrund och man kan leka på stranden medan man väntar på sin mat. De större barnen kan också plaska omkring i poolen under tiden eller leka ringspelet medan föräldrarna kanske lägger sig i en av restaurangens hängmattor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*