utbrytarspecialist

Download PDF

Jag funderade på varför fönstrena var olåsta titt som tätt men nu tror jag att jag har fått förklaringen. Smarta ungen har varit framme igen.

Det är tur att vi bor i markplan. Jag har upptäckt att Enzo har lärt sig att öppna låset till fönstrena. HJÄLP. Förhoppningsvis så är fönstret för tungt och för svårt för att lyfta upp.

Det är väl inget kul att vara inne när man kan vara ute och äta sand och jaga ödlor. Lillen håller på och klurar på ytterdörren och vi får se hur länge det dröjer innan den gåtan knäcks.

Vi var och åt middag hos våra grannar för ett par kvällar sedan. De har en ytterdörr med ett typiskt svenskt handtag som man bara trycker ner. Helt plötsligt så hörde vi ett brak och lillen hade rullat ut på verandan utanför. Nöjd och glad var han tills han insåg att han var tvungen att komma in igen.

Idag har vi varit och badat. Jag vet inte om jag lämnade min hjärna på stranden eftersom när vi åkte hem i bilen så lämnade jag lillens enorma gula och blåa simring på taket till bilen och körde iväg. Märkte det inte förrän jag hämtade upp Mario på hans jobb och körde förbi stranden…. Ojdå, där ligger lillens simring vid vägkanten!!! SMART!!! Ha ha…

Glad midsommar till er!! Se nu till att inte äta upp alla jordgubbarna tills vi kommer hem.

This entry was posted in Familjeliv och vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*