Sockerrörs bråk

Download PDF

Vår ö är oftast befriad ifrån stöld, vandalism och annat ohyfs som hör civilisationer till. Men nu har det hettat till eftersom en man har fått sina sockerrör stulna ifrån landet.

De sista orden kan vara lite svåra att tyda men där står det:

…do it again, you are screwed!

Alltså betyder det ungefär: “Gör du om det, så är det kört”

Kanske var det en turist som var lite sugen på något sött.

This entry was posted in Ö-livsproblem, Skyltar. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sockerrörs bråk

 1. Carola din namne says:

  Hej i värmen! Här är det höstkallt med regn ena dagen och solsken andra. Handskar på på morgonen.
  Tråkigt för mannen att inte få ha sin sockerärtor i fred. Jag förstår inte var respekten mot andras ägda grejer har tagit vägen.
  I lör var jag på ÖB i stan med syster den yngre. Hon var heligt förbannad o jag förstod ingenting när hon rusade ifrån mig och fick fatt på en expedit. Vi hade gått om varandra i affären och under tiden så stöter syster den yngre på en äldre dam, med lång svart klänning , stå och ta roll-on under armarna…. Hur äckligt är inte det!! Dottern som är med sin mamma förnekar att hennes mamma har inte gjort något sådant. Dottern var inte ens där när hon gjorde det! Min tanke är att mamman inte är frisk, kanske dement. Jag tror ju gott om människor!
  Förhoppningsvis fick den som stal sockerärtor lite mat i en skrikande mage 🙂

  Fina barn du har!
  Kram Carola

 2. Carola says:

  Hej,

  Ja sådana där incidenter kan vara lite kluriga. Som du säger så vill man reagera på ett sätt men då tänker man kanske som du och jag att personen ifråga inte är frisk. Det hände mig också häromdagen då jag var i en affär på huvudön och då kom det fram en kvinna efter mig i kön och hon hade ett tick. (eller vad det nu heter) Men det var inget vanligt tick, hennes grej bestod av extremt fula svärord som hon sa med bara några sekunders mellanrum vad hon än gjorde och vem hon än pratade med. Expediten såg något irriterad ut, själv hade jag svårt att hålla mig för skratt för det lät så urbota dumt men jag tänkte stackars människa som måste leva med det där…

  Kram på dig
  Carola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*