Ovanliga seaglass

Download PDF

Vårt internet är frånvarande igen så jag lyckas att tjuv-surfa på någon annans nätverk. Jag känner mig nästan kriminell.

Havets strömmar verkar vara intressanta just nu. Maken kom hem med fyra blå och en turkos seaglass som han hade hittat på stranden. Dessa färger är ganska ovanliga och normalt hittar jag en blå någon gång i veckan om man tittar varje dag. Jag slängde mig direkt upp på cykeln för att undersöka saken. Allt jag såg var sanddyner! Nog så vackert men inte det man vill se när man letar seaglass. Jag övergav sanddynerna och gick längre norrut. Då hittade jag en gul (ytterst ovanligt) en turkos, en blå och en svart. Svarta är mycket ovanliga och jag har under hela mitt seaglass-letar-liv bara hittat en tidigare. Väldigt mystiskt att hitta så många ovanliga glasbitar på en och samma dag.

Eftersom det är omöjligt att fota seaglass med två klåfingriga småbarn så får de bilderna vänta lite. Bilden ovan togs där jag hittade de ovanliga glasbitarna. Du hittar fler inlägg och även bilder på seaglass under Havsglas/seaglass i mina kategorier.

This entry was posted in Havsglas / Seaglass. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ovanliga seaglass

 1. Eva i Aten says:

  Carola, din drömstrand ur seaglass-synpunkt finns i Kalifornien! Kolla här:
  Ville sätta in länken här, men då kom det upp att jag inte får låna foton av dig…
  O.k, jag skrev av länken:
  designyoutrust.com/2011/08/09/glass-beach/

  Vad tycks?!
  Kram, eva

 2. Carola says:

  Oj oj oj det var helt fantastiskt vad mycket seaglass. Dit skulle jag vilja åka! Tack för tipset Eva! Jättevackert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*