om tältning och annat

Download PDF

Vi fortsätter att tälta lite och vi sover gott på nätterna där ute. Nu kanske ni undrar varför vi fortsätter att tälta och förklaringen är att vi har en gäst på besök som vi har gett barnens rum åt. Vi har bara tre rum i vår lilla cottage och det blev helt enkelt lite dåligt med sovplatser. Men tältet fungerar bra. Jag tyckte att det nog var bättre att låta vår gäst få en säng, jag och barnen är ju lite mera vana vid Bahamas-livet.

Vi jobbar som sjutton dessa dagar eftersom det är 4:e juli i morgon och ön har invaderats av hundratals turister. Jag har haft Yoga varje morgon och idag så dök det upp en tjej som för mig var helt okänd. När jag presenterade mig och hon sa vad hon hette i förnamn så frågade jag också vad hon hette i efternamn eftersom alla deltagarna inte betalar med kontanter utan betalar innan avresa. Hon tittade på mig och såg ut som om hon var extremt förvånad att jag inte visste vem hon var. Det visade sig att hon var en känd modell. Som vanligt kan jag av sekretess-skäl inte berätta vem det var men hon blir den tredje i raden av supermodeller som jag nu har träffat här. Ärligt talat så såg hon ut som en helt vanlig lång, blond, smal tjej.

Smyckes-ställningarna på restaurangen börjar också gapa tomma igen så det är bara att sätta igång och borra mera snäckor och seaglass. Ja, allt är annars som vanligt hos oss. Livet är hårt på en Bahamas-ö.

This entry was posted in Familjeliv och vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to om tältning och annat

  1. hjarnfrys says:

    Låter härligt med Bahamasliv, även om det är i tält. Vi vardagsmänniskor skulle nog också bli vackra om vi hade hela team som fixade oss. Hoppas du hittar seaglass till fler smycken.

  2. Carola says:

    Visst är det så, jag tror att det handlar om att göra sig bra på bild, för ärligt talat så skulle man se lika snygga tjejer gå på en vanlig gata hemma i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*