Ny surfingbräda

Download PDF

Eftersom det dröjer så innan min nya surfingbräda kommer så har jag nu lyckats att lokalisera en tillfällig bräda. Maken var och hämtade den i går kväll och jag blev naturligtvis jätteglad att få hem den. Nu är det bara vädret som fattas, jag tänker då inte ge mig ut i det här vintervädret. Rena rama nordpolen, nästan. I och för sig så har solen värmt upp oss lite nu på dagen men vattnet är svinkallt. Jag ser att väderguiden här till höger säger 24 grader så jag var tvungen att gå ut och titta. Vår termometer visar 20 grader så det är ju ganska lagom. Men så snart solen går ner så blir det andra bullar.

Det ryktas om att det är risk för frost i natt så jag måste ta in tomatplantor och lite andra växter. Jag ska hitta något att lägga över de små bananträden så att de kan få lite skydd.

Vem vet det kanske snöar också! Det vore nåt att fota snö på Bahamas. Tänk att det kan skifta så snabbt. Det var nästan 30 grader i skuggan för ett par veckor sedan och nu det här.

Summa kardemumma: Surfingen får vänta men nu finns brädan i alla fall!

This entry was posted in Surfing. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ny surfingbräda

  1. Hoppas att det blir varmare nasta vecka nar vi kommer 😉 Ska bli sa kul att ses! Ar det nagot som onskas? lite ull garn kanske 🙂

  2. Carola says:

    Jag hoppas att det blir varmare Emma, vi ser fram emot att få träffa er! Ska bli så kul! Å det skulle vara jättekul om du kunde ta med lite ullgarn!! Jag skulle gärna sticka ett par strumpor!

    Det skulle också vara väldigt gulligt om du kunde hitta ett par skor till Leah, hon har nämligen inga skor eftersom hon har växt ur dem. Hon har storlek 5 eller 5 1/2 tror jag efter att ha mätt hennes fot som är nästan 5 inches. (hon har stora fötter) Kanske ett par sneakers skulle passa bra till vintern. Eller om tjejerna har något som inte passar längre så blir vi glada för det 🙂

    Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*