Kylan biter tag

Download PDF

Nu förstår jag varför Bikram yoga är så populärt här i Utah. Det känns riktigt härligt att få komma in i den 40 gradiga hettan i studion efter att man har kämpat med snö och is ute i verkligheten. Jag har klarat mig igenom ett par pass med jag glömmer nästan att det är yoga jag håller på med eftersom det är så väldigt annorlunda ifrån den yogan som jag sysslar med i vanliga fall. Det har varit mycket intressant och lärorikt att testa detta.

Min make säger ofta att allt som händer gör det av någon specifik anledning. Ibland så förstår jag inte det där med det kanske inte är meningen heller. Jag har nu gått och fått en visdomstand som har inflammerat tandköttet som vägrar flytta på sig. Den fruktansvärda smärtan de senaste dagarna gjorde att jag begav mig till närmsta tandläkare. Där konstaterades att tanden måste dras ut men det måste göras av en käk-kirurg eftersom hela roten är böjd i en 90 graders vinkel. Så på fredag blir det att operera ut tanden. Ingen rolig syssla på semestern men å andra hade det varit hundra gånger svårare att råka ut för detta på Bahamas eftersom det inte direkt kryllar av käkkirurger på öarna där vi bor. Så jag ser det från den ljusa sidan att det kanske var meningen att tanden skulle börja krångla just nu. Det är bara att bita ihop och svälja smärtan och tänka att det hade kunnat vara värre.

This entry was posted in Familjeliv och vardag, På resande fot. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kylan biter tag

 1. Bra insrällning att orka tänka på det på det viset! Jag avskyr problem med tänderna, men brukar försöka tänka att jag ska vara glad att jag bor i ett land där jag har tillgång till bra tandvård, och att jag har råd med det. Såna här problem måste ju vara en mardröm för många människor i många länder.

  • Carola says:

   Ja det måste verkligen vara en mardröm för människor som inte har tillgång till tandvård eller har råd. Vad gör man? Sådan fruktansvärd smärta! Nu har jag ringt kirurgen igen för att se om jag kan ta bort tanden snarast!! Jag hoppas på det bästa.

 2. Gabriella says:

  Ajajaj! Men vilken tur som sagt var!

  I går när jag var i en mysig hantverksbutik här i närheten så fick jag syn på en så fantastisk ljuskrona gjord av seaglass! Kom med en gång att tänka på dig! Det du, en vilt främmande människa tänker på just dig, på andra sidan jordklotet. Jag tog några bilder i smyg med mobilkameran. Bilderna ligger på min blogg. Kanske kan det vara till inspiration! Lycka till på fredag!
  http://taby-kapstaden.blogspot.com/2013/01/i-forrgar-och-igar.html

  Hälsningar från Sydafrika

  • Carola says:

   Den var riktigt häftig den där lampan! Jag försökte att kommentera på din blogg men jag vet inte om det gick ( sitter på en iPad här på semestern) Det är alltid roligt med inspiration så tack för att du tänkte på mig. 🙂

 3. Moralmammans mor says:

  Jag var hos käkkirurgen i går och det gick bra. Inte roligt ha tandbesvär. Håller tummarna att det går bra

 4. Carola says:

  Jag har tänkt massor på dig i dagarna och tänkt att det är såhär mormor har det. Skönt att höra att det gick bra för dig.
  Stora kramar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*