Kiss my…

Download PDF

Läser du vad som står på shampoo-flaskor, tvålar och andra hygienartiklar? Vem är det som har som jobb att sitta och hitta på dessa lögner som ingen läser? Jag läser smörjan för att jag tycker att det är ganska kul att se vad de tror att folk ska gå på.

Trust the clean. Wow your senses. (handtvål)

Jag menar WOW… jag tvättar mina händer och… mina sinnen säger WOW. Jag ser bättre, jag känner mer, jag hör bättre, och jag känner mer smaker och framför allt så luktar jag så gott! Var det så jag skulle känna?

Eller hör på det här:

Sun-ripened strawberry infused with strawberry extract… (balsam)

Om det nu var solmogna jordgubbar i balsamet så undrar jag varför det skulle behövas att tillsättas extra jordgubbs-extrakt? Precis som om solmogna jordgubbar inte vore jordgubbigt nog? Jag fattar inget?

Idag har jag varit på huvudön och shoppat lite och lånade där en toalett i en hälsoaffär. Jag kunde inte låta bli att plåta den här något förvirrande tvålen. De första två orden får mig att tänka på något helt annat förstås… (och det är inte ansiktet)

Vem har kommit på den fantastiska frasen “Kiss my face” på en tvål? Jag bara undrar!

Inte vill jag heller att någon ska kyssa mig i ansiktet här inne på toaletten! En slabbig blöt kyss av någon som ska smutsa ner min nu rena hud. I ansiktet dessutom. Tvi vale.

This entry was posted in Skyltar, Tankar och babbel. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kiss my…

  1. Haha, Kiss my Face är inte bara märket på en handtvål utan faktiskt ett väldigt brett sortiment naturliga hår-, kropps- och ansiktsprodukter. Jag har en fotkräm från det märket och det stämmer inte heller riktigt ihop med namnet 🙂

  2. Monica says:

    Hahhaaa…den var rolig, skulle vilja köpa den tvålen, kanske man får en sabla massa kyssar=)
    Kram från ett blåsigt Östersund

  3. Marina says:

    Haha! Ja, ibland kan man fundera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*