I väntan på mormor och Utah

Download PDF

Maken och jag håller på att förbereda oss för en resa till Utah! Hur jag nu ska förbereda mig det vet jag inte men jag antar att jag får suga åt mig så mycket värme det bara går för i Utah lär det inte vara varmt!

Den 25 januari bär det av. Tjohoo. Snö och is och halka och blåst. Skit-spännande! Ärligt talat ska det bli kul att få en liten köldknäpp. Tänk att få klä på sig vanliga skor och byxor och jacka. Kanske till och med se lite civiliserad ut. Senaste resan till Juno Beach, Florida var ju mycket trevlig, men klimatet där är ju ungefär samma som här på Bahamas. Så det kändes inte som jag var så värst långt bort.

När vi åker så får barnen stanna hemma med sin mormor som kommer på besök ifrån Sverige! Jättekul tycker vi alla trots att det är barnen som för spendera mest tid med henne. Vi tröstar oss dock med att mormor kommer tillbaka med resten av familjen i Påsk!

Vad ska vi göra i Utah då? (förutom att frysa)?

Jo, maken ska till GymJones i Salt Lake City där han har gått flera utbildningar förut i olika träningsmetoder, så då hänger jag på och gör lite vad jag vill under tiden när han tränar. Jag kanske går och shoppar, kanske hittar jag någon Yoga-studio eller så. Kanske ligger jag bara och latar mig hela dagarna (tveksamt), jag kanske kikar jag in på maken som drillas, och jag kanske skrattar och pekar… eller jag kanske bara går och utforskar en del av USA som jag aldrig har kommit i närheten av. Det jag vet är att jag kommer att ta dagarna som de kommer och maken och jag kan njuta av att barnen får ha roligt på sitt eget håll med mormor i en vecka. Kanske kommer vi att kunna ha en hel konversation med varandra utan att någon proppar på uppmärksamhet.

Vi får se, men först väntar vi med spänning på att barnens mormor ska anlända nästa vecka. Till dess tar vi det lugnt och jobbar på som vanligt.

This entry was posted in Familjeliv och vardag, Yoga. Bookmark the permalink.

2 Responses to I väntan på mormor och Utah

  1. Dessutom finns världens bästa skidåkning i närheten: Alta! Men också Park City och Deer Valley.

  2. Carola says:

    Tack för tipset! Jag har hört talas om det och faktum är att vi har fått en veckas liftkort i present av någon som maken jobbar med. 🙂 Men man får inte åka snowboard här har jag hört så det blir väl att ge sig ut på bambi-ben eftersom det var MYCKET länge sedan jag stod på ett par skidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*