Ner under ytan

Download PDF

Mario har fått en monofena så nu slipper han dyka barfota.

Men sanningen är att han faktiskt gillar att dyka utan fenor, det är en egen gren i fridykning, men han ville gärna ha en monofena också. En monofena är alltså en fena som man sätter båda fötterna i.

Vi har känt oss väldigt lyxiga idag eftersom vi har haft ström nästan hela dagen. Det är Marios födelsedag och vi har varit inne för en gångs skull. De senaste dagarna har vi varit tvungna att vara ute mer än vanligt på grund av strömavbrott. Vi ser väl ut som pepparpakor allihopa eftersom det har helt enkelt varit för varmt inne utan luftkonditionering. Och inte har vi kunnat öppna fönstren heller på grund av att alla husen runt omkring oss har diesel-generatorer som luktar pyton! Allt vi känner nu är: Ahhh så skönt att få sitta INNE när solen skiner! Svalkande luftkonditionering var uppskattat av barnen också som nu slipper att svettas i 40 graders värme. UT med varmen! UT!

All maten i kylen och frysen fick slängas eftersom strömmen var borta i nästan två dygn. Det luktade inte så gott i kylen efter det.

Sedan har vi bakat kladdkaka, ätit glass, bakat bagels, lagat god mat och haft det väldigt lugnt och skönt.

This entry was posted in Ö-liv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*