Fototriss del 125: Konst eller konstigt

Download PDF

På vår ö finns inga röda hus.

Kont eller konstigt?

This entry was posted in Fotoutmaning, hus i alla former och färger, Ö-liv. Bookmark the permalink.

15 Responses to Fototriss del 125: Konst eller konstigt

 1. Eva B says:

  Jag skulle gärna bo i ett rosa hus vid en strand 🙂
  Här i Dalarna har vi bara röda hus så långt ögat når. Idag har vi -24.7 grader kallt. Men det är klart och blir nog sol.

 2. Läckra bilder från en läcker miljö.. Jag hade gärna kommit och beskådat konsten på nära håll

 3. Rijo says:

  Alltså, jag skulle oxå kunna bo i ett av dom där inte-röda-husen =). Din bild i mitten- ett sånt hur men med lite mer färger, har vi här i stan. Några Vietnameser bor där tror jag. Grannarna klagade men kommunen gjorde ingenting. Det ser för taaaskigt ut, här, hos oss, bland Sveriges hus…. =) Men du, jag undrar en sak. Vad gör du på Bahamas? Hur hamnade ni där undrar en nyfniknen liten läsare =)). Kram till dig!

  • Carola says:

   Jag färgerna skulle se konstigt ut i Sverige, men här passar det liksom in i miljön. Jag tror att det är färgerna i miljön som gör att det passar, precis som röda hus passar den svenska naturen.

   Hur jag hamnade här? Kul att du undrar 🙂 Jag jobbade som dykinstruktör på en av Bahamas större öar för många år sedan. Där mötte jag min make och han är engelskman men född här. Nu jobbar han på en stor privat golfklubb här så därför bor vi här. Eftersom barnen är så små så är jag hemma med dem men annars är jag sjukgymnast.

   Ha det bra!

 4. Eva i Aten says:

  Husen på Bahamas passar verkligen att vara i pastellfärger! Här i Grekland finns det inte röda hus heller, inte många i alla fall. Vet ett på Kreta plus att vi målat ett av husen vi byggt delvis i rött.

  • Carola says:

   Jag vet att det finns ett rött hus på en intilliggande ö, men det ser inte klokt ut. Passar inte alls! Skulle vara kul att se hur det ser ut på Kreta med ett rött hus eller det röda huset som ni byggde. Finns det på din blogg kanske? 🙂

 5. Nett says:

  Fin Triss!! Ser konstigt ut för vissa, men själv skulle jag mycket väl kunna tänka mig en sommarstuga i någon ovanlig / konstig färg 😉 Ha en fin Söndag!

 6. Det första (ljuslila) skulle jag kunna bo i om det ligger vid stranden. Här i stan finns ju sammanbyggda hus som ser exakt likadana ut. Vet man inte numret på huset är det inte lätt att hitta. Ganska tråkigt, tycker jag.

 7. Elisabeth says:

  Härlig triss! Låter inte alls dumt att vara på Bahamas. Ha dé!

 8. Pumita says:

  Ååh, vem saknar röda hus när det ser ut så där?! Så läckert!

 9. Jah Hollis says:

  Det är andra färgskalor som gäller i det ljuset. Jag tycket nog det är mer konst än konstigt.

 10. Per-Anders says:

  Läckra färger på husen. Tänk att få skrämma grannarna här hemma med sådana färgkombinationer på villan.

 11. jacglenphoto says:

  Vilka härliga färger – kanontriss!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*