Fototriss del 117: Det här är jag!

Download PDF

Jag sitter här och gråter! Inte för att jag är ledsen utan för att jag tittar på TV och grips av andra männsikors lycka. Min make skrattar och skakar på huvudet men jag blir så glad av att se andra männsikor bli glada! En pappa till en son med en CP-skada fick pengar till att ta sonen till en månads intensiv träning. Han blev glad och grät. Jag blev också glad och grät.

Sån är jag.

Jag bjuder gärna på mig själv och kan jag få någon att skratta så blir jag glad.

Jag gillar att vara aktiv och älskar skogen och havet. Just nu bor jag nära havet. Simma, snorkla, surfa och dyka. Jag gillar att ligga på botten och blåsa bubblor som stiger till ytan.

Jag blir arg när människor förstör. När vi förstör vår planet och när vi förstör för andra. Jag plockar upp skräp som andra har slängt och önskar att alla stränder vore lika rena som den här.

Sån är jag.

Fototriss.

This entry was posted in Tankar och babbel. Bookmark the permalink.

12 Responses to Fototriss del 117: Det här är jag!

 1. Tant Otto says:

  Åh så vackert du bor ..i värmen nära havet..bra triss!!

 2. Nett says:

  Vilka underbara bilder 🙂

 3. Jah Hollis says:

  Det tycker jag du ska vara stolt och glad för.

 4. Axart says:

  Bra tycker jag! Vilka fantastiska bilder, den första är helt otrolig.

  Vi behöver värme och glädje i livet, men även tårar och empati:)

  AX

 5. Moralmammans mor says:

  Älskar dej för den du är! Puss och kram

 6. Carola says:

  Tack ska ni ha 🙂

 7. Ika says:

  Kloka ord och jättefina, härliga bilder!

 8. Tack så mycket och detsamma till dig!

 9. eva says:

  Haha, jag sitter oxå ofta och gråter när andra människor blir glada på TV. T.ex när de hittar igen varandra efter massor av år i programmet “Pame paketo” i vilket de hjälper folk att leta människor som kommit ifrån varandra av den ena eller andra anledningen. I ett annat program “Me to dexi” hjälper de folk att fixa upp deras hem från att ha varit hur skruttigt som helst till att bli jättemodernt och fint: De blir alltid så glada att de gråter av lycka, och jag med dem! Finns inte en chans att jag ser ett sådant program utan att gråta.
  Jag plockar oxå upp skräp efter andra, dagligen! Men snorklar och dyker gör jag inte…fast jag älskar verkligen naturen och njuter av allt fint som finns!
  Här i Grekland är det tyvärr många människor som skräpar ner och sitter och väntar i bilen med motorn på o.s.v, men jag ser att de är inte dåliga människor faktiskt – de vet inte bättre! Det borde vara hjärntvätt från TV om sådana saker, information, information och mer information om det ska bli snabb ändring!

 10. eva says:

  P.S Jättefina bilder!

  • Carola says:

   ha ha det där programmet där de fixar upp hus åt folk som behöver det finns här också och heter Extreme Home Makeover. En riktig snyftare när husen är fallfärdiga och så har de en massa barn och sedan blir det jättefint. Jag tjuter varenda gång! 🙂

 11. Nett says:

  Tack 🙂

  Hoppas att du får en underbar Tisdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*