Far, jag kan få upp min kokosnöt!

Download PDF

Vi har fått efterlängtat besök ifrån Sverige!

Släkten ifrån Sverige har förgyllt vår närvaro de senaste dagarna så vi har levt i nuet och bara njutit av att ha dem här. Mina bröder är mästare på att se efter sina systerbarn och jag är imponerad över deras tålamod. Vi har varit på stranden och lapat sol och badat, lagat mat, åkt golfbil, silat sand mellan tårna och levt vanligt lugnt ö-liv. Bröderna fick prova på att öppna kokosnötter och det gick även om det är ett litet slit. Vi har rivit kokoskopran och ska göra en smaskig efterrätt av det. Vad det blir för efterrätt, det får vi se när vi har orkat att riva allt. Man ska ju vila lite emellanåt också.

This entry was posted in Familjeliv och vardag, Kokosnötter. Bookmark the permalink.

5 Responses to Far, jag kan få upp min kokosnöt!

 1. Jenny says:

  “Inte ens med hammare och spiiiiiik”!
  Fan oxå, nu kommer jag nynna på den hela dagen!! 😉

 2. Carola says:

  hahaaa… om du glömmer texten kan du bara klicka här. (och scrolla ner till slutet på inlägget) 🙂 Bara att fortsätta att nynna på!!

 3. Victoria says:

  Mmmm, precis. Tack för den, Carola. Var faktiskt tokig i den när jag var liten och LP’n med Povel Ramel samt en kokosnör i julklapp. Det visste du inte :o)))))

 4. Annelie says:

  Tryckte på en link på Anne-Maries blogg – Att bo i USA och så hamnade jag här. Vilken ljuvlig bild du har i blogghuvudet, den med huvudstående på vindsurfbrädan. Det skulle vara något för mig, har precis börjat med huvudstående och drösar ner åt alla riktningar. Men där på brädan blir det ju iallafall mjukt när jag trillar ner. Ha det fint/Annelie

  • Carola says:

   Hej Annelie och välkommen hit! 🙂 Ja huvudstående är suveränt för att träna på kontroll och balans. Riktigt roligt också! Lycka till med träningen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*