En god o nyttig drink…

Download PDF

Om du vill ha något gott… efterrätt, frukost, mellanmål eller energikick. Här kommer ett is-kallt tips.

Tag:
En 125 gram Alpro soya-yoghurt valfri smak (jag tog jordgubb)
Lika mycket Alpro soya mjölk
En stor banan
Frusna bär (har provat med både blåbär och hallon)

Kör allt i en mixer och NJUUUUUT!!!

Vill man ha det extra gott kan man ställa drycken i frysen i 10 minuter för att få den riktigt kall. Det blir verkligen supergott och jag kan inte känna själv att det inte är någon mjölk i.

Här ser ni lillen och min mamma som plockar de goda blåbären.

Min hosta var den envisaste jag varit med om men jag tror att den börjar släppa lite nu. Jag hoppas att skogsluften har renat lungorna ordentligt.

Jag har inte haft så mycket energi över till mycket annars. Magen gör att jag med viss möda knappt når mina fötter och naturligtvis så vill lillen gärna leka ål på golvet när jag ska byta blöja, eller klä på honom, eller lägga honom i sängen… Det är precis som om han vet att om han ålar på golvet så kan jag inte ta honom. Kul lek. Jag skulle vilja ha ett sånt där hundkoppel på honom som man kan låta löpa lite men sedan bara dra in… Det måste se väldigt roligt ut ibland när vi handlar och lillen sticker iväg som ett spjut medan jag försöker betala och springa ifatt honom på samma gång. Fast jag kan inte springa så det blir någon slags lustig, helt ny, olympisk gravid-gång-gren med samtidiga sammandragningar. Jobbig gren, som jag inte kan komma ihåg att jag har anmält mig till.

Nä, hit med ett koppel.

This entry was posted in Familjeliv och vardag, Hemma i Sverige, Mat och bak. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*