Det är skördetid

Download PDF

…för världens godaste paprikor.

De gula paprikorna är någon slags söt variant och de är inte alls starka som man skulle kunna tro. De kommer att bli röda om några dagar. Väldigt goda är de allihopa och grannarna glor på läckerheterna och dreglar lite när de åker förbi.

This entry was posted in Trädgård och grönt. Bookmark the permalink.

5 Responses to Det är skördetid

 1. Nu gillar ju inte jag paprika, men du får leta efter bra paprika recept och vakta dem noga! 😉 Kram

 2. Carola says:

  Du skulle vara min granne, 🙂 för mina grannar pekar och någon har också snott en enorm röd paprika. Jag antar att de gillar paprika precis som jag. Vi äter dem som de är och lägger på smörgåsar men det är svårt att hinna skära upp för barnen älskar dem också och de är borta innan de ens hinner läggas på någon smörgås.

 3. Coconutwoman says:

  Vilken fin skörd, det måste ju växa superbra hos dig. Hoppas du inspirerar dina grannar till att börja odla själva.

  • Carola says:

   Jo det växer skapligt, iallafall paprikorna verkar gilla jorden. Annars är ju problemet vi har att det är så mycket kalksken i jorden så att jorden blir så basisk och även ganska näringsfattig. Men förhoppningsvis är min kompost-jord snart klar så då borde allt få fart lite 🙂

 4. Geranium says:

  Those peppers look gorgeous. Actually it looks funny not to see a green house (växthus) around them: this outdoor situation would not be possible here in Finland, the only place we could see pepper bushes like those is inside a glass house 🙂 And I’m sure the plants will just love your home made compost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*