datorkrångel

Download PDF

Goda nyheter, jag har inte försvunnit.

Dåliga nyheter, bloggen blir överöst med spam och mitt i allt så lägger min dator av. Eller rättning… den lägger inte av, den bara bestämmer sig för att man inte ska kunna klicka på något längre! Jag har en Mac och en sådan där “trackpad” utan knappar som helt utan förvarning slutar att fungera. Inte heller en extern mus fungerade så jag fick lämna in datorn till proffs. Jag fick väldens bästa service och det var tal om att de skulle skicka iväg hela maskinen till en annan stad för service. Bara tanken är ju lite svettig eftersom vi åker tillbaka till Bahamas på tisdag. Och… så hade jag naturligtvis 6000 foton på datorn och jag mitt snille inte har haft tid att göra säkerhetskopior. Varför väntar man så länge med det? Dumma, dumma mig!

Så det blev att rädda vad som räddas kunde och sanna mina ord, det är inte lätt att föra över bilder eller något annat överhuvudtaget när inga klickningar eller andra vanliga kommandon fungerar.

Så kort och gott, det är därför jag har varit frånvarande på bloggen. Jag har inte kunnat klicka mig hit och så har jag prioriterat att få datorn fixad och rädda bilderna innan vi åker tillbaka.

Nu är datorn fixad tack vare den jättesnälla datorkillen och det var en liten mojäng inne i själva datorn som var tvungen att justeras, så nu fungerar mina klick igen. Allt känns helt plötsligt mycket bättre: Regnet är inte så blött, himlen är inte så grå, barnen är fromma som lamm, shopping är inte så dyrt, och svenskarna har börjat småprata med varann…

Hallelulja.

Håll ut mina vänner, snart bär det av till värmen igen.

This entry was posted in Hemma i Sverige, Tankar och babbel. Bookmark the permalink.

2 Responses to datorkrångel

  1. Carola says:

    Hoppas nu också att jag inte har råkat radera någons kommentar. Det var flera hundra spam per dag så jag ska försöka få bukt med dem också.

  2. Carola says:

    Karin, din kommentar finns på bilden och jag kan ej få den att visas här, men klicka på bilden så syns mitt svar där 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*