Här kan du bo vid lagunerna

Download PDF

Vill du åka hit?

Eftersom jag får frågor via blogg-mailen om bra ställen att bo på på vår ö så ska jag nu visa lite alternativ i bilder. Det kommer att komma fler inlägg med andra boende-alternativ och har du frågor eller vill boka boende så kontakta mig på mailen.

Det här är semesterhuset RedHouse som ligger precis ovanför lagunerna som jag tidigare har visat.

Huset har ett trevligt allrum med kök och matplats.

Här nedan syns ett av sovrummen. Det är två sovrum på bottenvåningen och ett sovrum plus lekrum på övervåningen. Alla sovrum har anslutande toalett.

Här finns uteplats med grill och härliga vindar ifrån havet.

Läs en bok i hängmattan…

Eller ta den privata trappan ner till stranden.

Enligt mig håller stranden världsklass om vädret är bra och dessutom om man prickar in lågvatten och de vackra lagunerna som bildas då.

Boendet kostar mellan 327 till 479 US dollar per natt. Som hittat, eller hur? Då hyr man hela huset och priset beror på vilken säsong man kommer i och hur många man är i sällskapet. Huset har 3 sovrum och det är max 6 vuxna som får bo i huset på samma gång. Huset är ett bra alternativ om man är många som reser tillsammans och om man vill bo vid en fantastisk Bahamas-strand.

This entry was posted in Semestra på Bahamas. Bookmark the permalink.

7 Responses to Här kan du bo vid lagunerna

 1. Emmy says:

  Åh så fint! =)

 2. Cecilia says:

  Jag vill åka NU!!!!

 3. Eva i Aten says:

  Ser verkligen härligt ut, Carola! VEM skulle inte vilja bo där?!
  Vilka månader är det tomt på stranden?
  Skulle gärna boka det huset ett par veckor…
  Kram

  • Carola says:

   Visst är det härligt! Det är tomt på stranden alla månader på året. När det är mycket folk här så syns det inte på stranden eftersom den är så lååååååång. Idag tyckte jag att det var fullt på stranden för det var 6 ungdomar där. Men tätare än så lär det inte bli om det inte är någon stor högtid.

   Det enda stället där det kan bli upp till 50 − 200 människor på stranden är när det är konsert på Nippers eller tex på 4 Juli då många åker till Nippers. Men huset på bilden är ca 30 minuters gångväg på stranden till Nippers.

 4. Eva i Aten says:

  Otroligt härligt, man tror knappt det existerar sådana stränder fortfarande…Tänk så avkopplande att ligga där med en god bok…
  Ha en fin vecka, Carola!

 5. Pingback: Dolphin Beach | Bahamasblogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*