Beach Walk – ett perfekt budgetboende nära stranden

Download PDF

Nu vill jag presentara det absolut mest prisvärda boendet på vår ö för en familj som vill semestra här. Är man bara två så kan man ändå få rabatterat pris om huset inte är uthyrt. Att hyra huset kostar mellan 995-1150 US dollar för en hel vecka.

Huset har tre sovrum, två toaletter, vardagsrum med matplats och fullt utrustat kök. Det finns dessutom ett uterum med myggnät och en altan där man kan grilla eller bara sitta och mysa och titta på folk som går förbi.

Huset heter Beach Walk och ligger några minuters gångväg ifrån vår fina Atlantstrand. Du kan även gå till andra sidan ön på två minuter eftersom ön är väldigt smal just här. Beach Walk ligger i den lilla byn så du har gångavstånd till restauranger, barer och mataffären. Om nu inte vill promenera så kan du hyra en golfbil hos “Donnas golfcarts” och dit är det bara ett stenkast. Med andra ord så har huset ett mycket bra läge, det enda som saknas är strandutsikt. Men jag lovar att det här boendet skapar en mycket bättre Bahamasupplevelse än att boka rum på ett stort hotell på någon stor turist-ö. Det här är det riktiga Bahamas.

Huset har många trevliga små detaljer. Vad sägs om en hjälm att sätta på sig om man är rädd för fallande kokosnötter.

Här nedan syns utsikten och den lilla vägen utanför. Det är vägen där rakt fram som leder ut till Atlanten.

Bättre än så här kan du inte semestra på Bahamas för denna penning. Maila mig om du vill boka här eller har andra frågor.

This entry was posted in Semestra på Bahamas. Bookmark the permalink.

4 Responses to Beach Walk – ett perfekt budgetboende nära stranden

 1. Coconutwoman says:

  Bra med tips på boende men finns det inget mindre för två personer? Minibungalow?

 2. Carola says:

  Visst finns det mindre boende, men tyvärr inget som är billigare än 995 för en vecka (med denna standard). Det finns ett hus som är lite billigare rakt över gatan, men det är inte lika trevligt som Beach Walk.

  Det finns fina stugor som är i ungefär samma prisklass (något dyrare), har bättre läge vid stranden med två sovrum, och det kan vara ett alternativ om man är två och vill bo närmre stranden.

  Det finns också bungalows (ska visa bilder därifrån snart) men de kostar 2310 i lågsäsong och 2800 i högsäsong. Så även om man bara är två personer så blir det dyrare att hyra en bungalow på stranden än att hyra ett helt hus en bit ifrån stranden.

 3. Linda says:

  Hej! Vi är ett par som reser mycket och som nu skall till Florida och bland annat bahamas i vinter, Brukar bo i Usa för ca 350:- natten vilket ungefär är budgeten / natt. Är det någon ide att ens komma i land på er ö då 🙂 ?
  Mvh Linda ¨å Robin

  • Carola says:

   Hej Linda, Tyvärr finns det inget sådant billigt på vår ö. Det finns ett annat alternativ rakt över gatan ifrån BeachWalk. Det är en lägenhet som passar bra till två personer. Men där finns ingen utsikt eller så men det är rent och fräscht. Lägenheten kostar $700 dollar per vecka tror jag och då blir det ca $100 dollar per natt. Det är det billigaste som finns.

   Det finns också rum på Grabbers utan kök, men de kostar $125 dollar per natt.

   På Bahamas i övrigt tror jag att det blir svårt att hitta något i den prisklassen. Bahamas är generellt dyrare att semestra i än USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*