Barfota mannens invasion har börjat

Download PDF

The Barefootman.

Han är artist och kommer att uppträda på Nippers i helgen. Nej det är inget skämt han sjunger typiska bahamassånger med rolig text.

Ön har redan invaderats av turister i massor och gatorna är inte säkra längre. Nog för att golfbilarna fortfarande går lika långsamt som förut men nu är riskerar man att möta femtonåringar och fullebuntar som sitter bakom ratten. Folk åker vilse överallt och jag fattar inte hur de lyckas, vi har ju bara en väg.

Helgen är inte här än och det verkar som om vi måste handla mat så att inte turisterna hinner före. Det var 17 personer i affären idag på samma gång. Det gick knappt att komma fram och jag fick stå i kö! Det hör inte till vanligheterna. Hur ska det gå? Ska vatten och mat räcka till alla, och ska spriten sina i spritaffärn. Kommer plåster och solkräm ta slut och kommer det bli kaos på Nippers enda toalett.

Antagligen.

Runt tusen personer eller mer samlas årligen för denna tillställning på Nippers Bar. Jag kan lugnt säga att det inte blir en lugn helg. Vi kanske rentav ska ta och låsa dörrarna. Man vet inte vilka typer som har letat sig hit.

Det enda som garanterat kommer att räcka till alla är stranden.

Kolla här hur det kan se ut på Nippers en helt vanlig söndag.

Och när Barefootman sjunger “Alice” ja då blir tanterna galna. Kolla in dem i klippet, jag höll på att garva på mig, de tror de är så coola. ha ha ha… Titta till slutet så missar du inte heller tanterna i rosa!

This entry was posted in Ö-liv. Bookmark the permalink.

One Response to Barfota mannens invasion har börjat

  1. Eva i Aten says:

    Haha, gu så kul att se den videon, det var som att jag befann mig på Bahamas! Så mycket folk, vilken skillnad mot tidigare!
    Tanten i rosa var verkligen ball…!
    Kram, kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*