Att rulla skridskor om natten

Download PDF

Jag har bestämt mig och då är det kört!

På mina rullskridskor ska jag lära mig att sladd-stanna sådär tufft som en ishockey-spelare kan göra. Shwwroooom och så flyger det lite småsten runtomkring. Japp, det ska jag kunna göra…

Jag har varit ihärdig och tränat i stort sett varenda natt, ja för det blir nästan natt när barnen har somnat och jag kan överlåta barnvaktningen till min kära mormor. Min mormor är nattuggla, precis som jag, så hon sitter och ser på tv medan jag rullar ut i möjligheternas asfaltsvärld. Det gäller att hitta en bred och bra väg där ingen åker och framförallt där ingen ser! Jag har hjälm och skydd och reflex. Jag rullar och rullar, framåt och bakåt och på två hjul och sladd lite hit och lite dit. Jag tror att det ska gå snart men det ser kanske lite ostadigt ut. Igår såg jag en bil som saktade in på den mörka vägen där jag åkte.

Det var polisen!

De glodde och åkte sakta vidare. Bara en tvåbarns-morsa som försöker sladda som en ishockey-spelare. Allt i sin ordning.

This entry was posted in Hemma i Sverige. Bookmark the permalink.

6 Responses to Att rulla skridskor om natten

 1. banglacissi says:

  Har kollat inläggen från Sverige.:) Visst består världen av många kontraster!
  Ha det gott!!

  • Carola says:

   Ja, otroligt många kontraster och även om vi har nyheter så är det inte samma sak som att se det med egna ögon. För dig måste det vara ännu större kontraster att som svensk uppleva hur man lever i Bangladesh.

 2. Marina says:

  Låter precis som något de troligen ser varje natt 😉

 3. Åse says:

  Haha, vilken syn för de där poliserna. 🙂 Lycka till med träningen. När du lär dig kan du kanske be någon filma så vi får se en sån där cool sladd.

 4. Carola says:

  Tack Åse, visst ska jag nog kunna filma! 🙂 När jag lär mig, det borde bara ta någon vecka… typ! Sen ska rullskridskorna också med till Bahamas så andra delar av världen får ta del av mina tricks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*