Allt på samma gång

Download PDF

Så här trevligt besök har vi haft. Jättekul!

Det har inte funnits så mycket tid över till någonting. Allt verkar hända på en och samma gång. För det första så har jag fått erfara hur det är att ha “jour” för jämnan. Jag har nästan inga fasta arbetstider utan måste slänga mig iväg så fort någon ropar efter Yoga, Pilates, Sjukgymnastik, Gravidmassage och annat. Lite jobbigt att ha det så eftersom det blir svårt att planera sin fritid överhuvudtaget. Dessutom så verkar det som reparationer i vårt hem bara ramlar över oss på en och samma gång och idag när jag vaknade så var det en mindre sjö på golvet på toaletten. Det var toaletten som läckte så det var bara att börja ringa runt till alla fixar-gubbar och se vem som kunna hinna hit först.

Vi har också blivit anfallna av flygande myror i vårt hem och i morgon ska någon specialist på det komma hit och lägga ut något bete till myr-drottningen (eller vad 17 hon nu heter) så att hon och hennes arbetslag kolavippar.

Fönster nummer två har nu också vägrat att stänga sig så nu har vi två fönster som vi måste spika igen för att kunna sätta på luftkonditioneringen. Det är en fönsterdel till en vev som stänger fönstret som vi måste beställa och byta ut. Naturligtvis så har det som över en natt blivit gassande hett så att fönstren måste fungera för att kunna få det lite svalt inomhus.

Sen la torktumlaren av! Den torkar ingenting längre och visst kan jag hänga ut tvätten men problemet är att solen bleker kläderna i raketfart och man får mindre snygga solränder på kläder som inte är vita. Nu skulle vi ju kunna gå omkring i vita kläder men nu är det så att vårt vatten innehåller rost så när man tvättar vita kläder så blir de brunfläckiga efter en tvätt. Så vi har tre val: Att ha brun/vita kläder, att ha färgade kläder med solblekta ränder på eller helt enkelt att ta på oss blöta kläder. Vad väljer vi? Ingen aning än. Förresten så pajade också pumpen som sitter i marken så vi hade inget vatten att tvätta i. Problemet var löst, det fick bli att gå i smutsiga kläder ett tag. Nu har vi fått tag på en ny pump och den suger upp en gallon (3.8 liter) på 7 minuter.

Nu planeras en ny jobbresa. Jag ska till West Palm Beach på söndag för att gå så många Pilates pass som möjligt på fyra dagar för att lära mig mer om utrustningen som vi har och inhämta en bredare “övningsbank”. Hit ska jag.

This entry was posted in Familjeliv och vardag, Ö-liv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*