Åka kana

Download PDF

Idag är det…

en helt vanlig dag.

This entry was posted in Familjeliv och vardag. Bookmark the permalink.

5 Responses to Åka kana

 1. Annelie says:

  Hej Carola! Min syster, din namne från hemstaden, visade mig din blogg för ett bra tag sedan. Dina öhistorier och barnens hyss får mig att dra på smilbanden allt som oftast :-). Kom att tänka på dig häromdagen då gratistidningen Metro informerade om sin årliga fototävling (www.metro.se/photochallenge). Kanske att någon/några av årets kategorier kan kännas intressant/-a att skicka in till?! Ha det fortsatt underbart i övärlden! Ser fram emot fortsatt härlig läsning!

 2. Carola says:

  Hej Annelie, tack för tipset om fototävlingen. Och det är alltid kul när jag kan få någon att le. Jag kan inte riktigt placera din syster, känner hon och jag varandra? Ursäkta mina tröga hjärnceller 🙂 Jag känner flera Annelie… Var det du och jag som åkte till universitetet tillsammans på bussen eller känner vi inte varann?

  • Annelie says:

   Vi känner inte varandra (även om det känns som att jag “känner dig” i och med att jag läser din blogg :-)). Min syster känner däremot din kära mor. Mina syskonbarns namn är Rebecca och Filip. Då kanske det går upp ett Liljeholmens?! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*